Kostić pred Azerbejdžan: Najbitnije je da dobijemo utakmicu

Reprezentativac Srbije Filip Kostić rekao je na konferenciji za novinare da je njegova ekipa favorit u predstojećoj utakmici protiv Azerbejdžana i da taj duel shvata ozbiljno, kako bi u dobroj situaciji dočekala odlučujući duel sa Portugalijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

– Mi poštujemo svakog protivnika, mi smo sutra favoriti i ne bežimo od toga, ali to moramo pokazati na terenu. Pratićemo utakmice Portugala i nadati se njihovom kiksu. Srbija uvek igra na gol više, bitna je gol razlika, ali je najbitnije da mi pre svega dobijemo utakmicu, ako možemo sa što više golova, što da ne, rekao je Kostić.

Srbija je u subotu uveče pobedila u Luksemburgu sa 1:0 i pored slabije igre.

– Danas nema slabih protivnika, svi igraju. To je odlika velikih reprezentacija, da pobeđuju i kada igraju slabije. To je bila bitna pobeda za nas pred meč protiv Azerbejdžana. Svaka pobeda je važna i donosi samopouzdanje. Ova utakmica je jako bitna pred gostovanje u Lisabonu. Mi spremni dočekujemo meč, naveo je reprezentativac Srbije.

Meč počinje u utorak od 20.45 časova. Na tabeli Grupe A Srbija je prva sa 14 bodova, a Portugalija na drugom mestu ima bod manje, ali i utakmicu manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE