“Igrao sam protiv kluba u kojem nisam dobio pravu šansu”

Crvena zvezda je doživela prvi poraz u ABA ligi u nedelju protiv Igokee u Laktašima.

Jedan od junaka pobede bio je dojučerašnji član crveno-belih Aleksa Radanov. On je postigao 14 poena, a posebno su bili važni poeni koje je postigao u trenucima kada je Crvena zvezda prišla na samo 5 poena prednosti, pošto je domaćin prethodno imao vođstvo od čak 23 poena prednosti.

Navijače srpskog evroligaša posebno su iritirale njegove reakcije posle postignutih poena. Tačnije, Radanov je slavio svaki dobar potez, čak i komentarisao okrenut prema klupi sa rezervnim igračima, kao i delu gde su sedeli ljudi iz uprave kluba. Zbog svega toga su usledili nimalo prijatni, čak i uvredljivi komentari, navijača na društvenim mrežama.

– Ja sam emotivan čovek, igrao sam protiv kluba u kom sam bio toliko dugo i gde možda nezasluženo nisam dobio pravu šansu. Sada sam dobio priliku da pokažem da zaslužujem i ta moja emocija nije bila namerna niti uperena protiv bilo koga, jednostavno sam emotivno reagovao sa velikom željom da pokažem šta znam i šta mogu. To je neka mojareakcija, ali sam se izvinio zbog toga, rekao je Radanov.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE