KOD STANOJEVIĆA NEMA PROTEKCIJE: Igraće ko zasluži

Aleksandar Stanojević, trener Partizana, govorio je na konferenciji za medije pred prvu utakmicu Kupa Srbije, protiv Trajala iz Kruševca, o odnosu prema mladim fudbalerima, sa naglaskom na igru Lazara Pavlovića.

Ne volimo da poklanjamo minute. Igraće kad zasluži. Nije dobro radio u prethodnom peirodu, sad se vraća, možda će dobiti šansu na prvenstvenoj ili evropskoj utakmici, samo ako zasluži, rekao je Stanojević, a zatim nastavio priču o mladim fudbalerima svog kluba:

Što se tiče mladih igrača, radimo kako mislimo da je najbolje za klub. Nema veze da li se borimo za titulu, za mene su bile važne i one utakmice na kojima su se pojavljivali i Baždar i Milovanović. Njih dvojica su malo pali u formi, nisu bili u ritmu, odlučili smo da igraju više utakmica za omladince, gde postižu golove. Dobiće šansu ako zasluže. Milovanović bi mogao da počne protiv Trajala, ali se vraća sa reprzentativne akcije, a petak igra derbi. Prirodno je da mladi igrači variraju, na njima je da se izbore, na struci da ih usmeri i pojača rad, zaključio je Stanojević.

Utakmica Partizana i Trajala igra se sutra od 16.30 na stadionu Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SL: Čukarički posle preokreta ostao u trci za Evropu (VIDEO)

Fudbaleri ČukaričkogSavladali su Mladost iz Lučana u drugoj rundi plej-ofa Superlige Srbije - 4:1 (2:1). Poveli su gosti, posle...

POVEZANE OBJAVE