OSVOJI VREDNE NAGRADE: Priključi se takmičenju u Meridianu i uzmi sjajne poklone!

Kladionica Meridian potrudila se da “zagreje” ove hladne dane i priredi pravi spektakl za sve ljubitelje sportskog klađenja.

Navikli ste već da Meridian poklanja bonus za online kladjenje, najveće kvote na svetu, bonus na parove, bonus na dobitak i brojne druge poklone, ali ovako nešto do sada niste videli!

Uključite se u ludu trku i osvojite BLUETOOTH ZVUČNIK, SMART WATCH ili XIAOMI EKSTERNU BATERIJU.

Vredne nagrade čekaju na vas!

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS DOBRODOSLICE 500 RSD

A, kako da dođete o njih?

Prva stvar koju treba da znate jeste da je takmičenje već u toku i da ne smete čekati ni sekund. Ukoliko imate nalog na meridianbet.rs, trk do Meridian Pay uplatnog mesta ili na lokaciju platne institucije Transaks.

Promocija se organizuje u formi međusobnog takmičenja igrača u tome ko će više uplatiti depozita, a završava se 31.10.2021. u 23:59.

Pobednik je takmičar koji osvoji najviše bodova, a bodovi se računaju po sledećem principu: ukoliko igrač u toku jednog dana uplati ukupan depozit u minimalnom iznosu od 500 rsd računa mu se 0,001 bod po dinaru.

A, ako možda još uvek niste postali član Meridian zajednice, ne brinite!

Registrujte se već danas na sajtu meridianbet.rs i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS DOBRODOSLICE 500 RSD

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre!

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom. Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE