Radonjić pred Žalgiris: Sa publikom do pobede

Košarkaši Crvene zvezde mts prvi meč u novoj sezoni Evrolige crveno beli kod kuće igraju protiv Žalgirisa u sredu od 19 časova.

Trener Dejan Radonjić je ponovo istakao da je veliki problem nedostatak trojice igrača koji su i dalje van tima.

Prva utakmica kod kuće za nas će biti izazov da pokušamo dobrom igrom da dođemo do bodova i pobede. Biće teško Žalgiris je posle dva poraza u dva meča promenio trenera i videćemo reakciju tima na to. Mi sa druge strane nalazimo se u teškom ritmu, posebno što imamo manjak igrača u rotaciji, kao i onih koji se vraćaju iz povreda…Želimo da odigramo meč sa energijom, iskusan tim iz Kaunasa će kazniti naše greške, zato intervali dobre igre moraju da budu što duži kako bi kontrolisali utakmicu. Podrška navijača nam je mnogo potrebna da dodjemo do bodova, rekao je Radonjić i dodao:

Igraće ova ekipa kao i do sada, Cirbes je i dalje van, Lazić je u svom programu oporavk, Vajt nije tu, taj manjak nije mali, ovo su igrači koji vrlo značajni za naš tim, imamo i igrače koji su izašli iz povreda i još uvek nisu na nivou na koji su nas navikli.

On je posebno pozvao navijače da igračima pruže podršku

Naši navijači, nadam se da će doći u velikom broju, svi oni koji se nađu u hali, značila bi nam svima da podrška bude onakva kakva zna da bude! trenutak je takav,  ritam je takav, i protivnik koji je kvalitetan – mnogo bi nam značilo da publika dođe u što većem broju i pruži nam podršku, završio je trener crveno belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Karlos Tevez završio u bolnici

Legendarni argentinski fudbaler Karlos Tevez nalazi se u bolnici u Buenos Ajresu. On je trener argentinskog kluba Independijentea, a sinoć...

POVEZANE OBJAVE