KRAJ MUKAMA RADONJIĆA: Iskusni igrači uskoro na raspolaganju

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić otkrio je, nakon pobede nad Žalgirisom u 3. kolu Evrolige, da bi u sastav uskoro mogli da se vrate Majk Cirbes i Branko Lazić.

Cirbes je negativan, tako da čekamo test opterećenja. Sve dosadašnje analize su bile dobre dosad, tako da bi uskoro mogao da počne s treninzima s obzirom da je dugo bio van procesa, 14 dana stroge izolacije. Branko Lazić je bio na parketu večeras, ali mislim da bi naredne sedmice možda mogao da se priključi treningu prvog tima, rekao je Radonjić.

On je govorio i o tome da su povrede napravile toliki problem, da je bilo teško uopšte znati kako će tim izgledati na početku sezone.

 Pripremati se za sezonu bez ijednog zajedničkog treninga, plus sve ostalo. To je za nas bilo izazovno, ali mislim da smo iz cele situacije izašli na kvalitetan način. Uspeli smo da savladamo neke protivnike, da imamo dve od tri pobede u Evroligi. Imamo još igrače koji se vraćaju, kompleksna je situacija koja i dalje traje. Pričati i praviti analizu svega vrlo je teško i verovatno će za neke, konkretne stvari morati da prođe još nekoliko meseci.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE