EVROLIGA: Trinkijerijev Bajern nemoćan protiv Zenita, Fenerbahče ubedljiv protiv Žalgirisa!

Košarkaši Zenita iz Sankt Peterburga pobedili su Bajern Minhen na svom terenu rezultatom 79:71, u okviru četvrog kola Evrolige. Po četvrtinama je bilo 31:16, 12:19, 11:25, 25:11.

Zenit je počeo veoma dobro utakmicu i nagovestio pobedu već nakon prvih deset minuta igre. Ipak, Bajern je smogao snage da se vrati u utakmicu, pre svega zahvaljujući Voldenu, a uspeli su i da preokrenu meč.

Najefikasniji u timu Zenita bio je Džordan Miki sa 18 poena, a pratili su ga Beron sa 10 i Lojd sa sedam poena. U ekipi Andree Trinkijerija najbolji su bili Darun Hilijard sa 24 poena i Volden koji je zabeležio 20 poena. Ipak, Zenit nije dozvolio gostima da se rezultatski odvoje, pa su pre svega zahvaljujući čvrstoj odbtani uspeli da dođu do trijumfa.

Nakon četiri odigrana kola, Zenit ima skor 3:1 dok je Bajern upisao i četvrti poraz u ovoj sezoni Evrolige.

Fenerbahče je ubedljivo savladao ekipu Uniksa u Istanbulu rezultatom Košarkaši Fenrbahčea ubedljivo su savladali Uniks iz Kazanja u Istanbulu sa 80:41. Po četvrtinama bilo je 21:8, 23:14, 17:5, 19:14.

Ekipa Saše Đorđevića dominirala je tokom celog meča. Marijal Šejok je odigrao sjajan meč i zabeležio 17 poena, a jedan manje imao je odlični Nando de Kolo.

U timu Uniksa najviše poena upisao je Lorenzo Braun – osam, a nijedan košarkaš gostiju nije uspeo da ostvari dvocifren učinak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvanično: Đoković otkazao još jedan turnir!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati na mastersu u Madridu. Novaku će sledeći turnir najverovatnije biti Rim, koji...

POVEZANE OBJAVE