Na redu je KLASIK: Partizan gostuje Ciboni, duel neporaženih ekipa

U okviru četvrtog kola ABA lige, košarkaši Partizana gostuju protiv jedine ekipe koja je uz crno-bele zabeležila sve tri pobede u tri kola regionalne lige. U petak, 15. košarkaški centar “Dražen Petrović” biće mesto na kojem će se odigrati još jedan Klasik dva velika kluba.

Trener Partizana Željko Obradović kaže da Cibona igra agresivnukošarku

-U tri kola smo neporaženi i Cibona i mi. Ono što smo imali priliku da vidimo i tokom pripremnog turnira u Opatiji, na utakmici protiv Cibone, je da je to veoma mlada ekipa koja igra agresivnu košarku i koja je u prva tri kola pokazala kvalitet koji ima. Spremamo se i probaćemo da odigramo najbolje što možemo imajući u vidu I tu pripremnu utakmicu koju smo igrali protiv njih na turniru u Opatiji. Vidi se da imaju izuzetno dobru hemiju u timu, vidi se da u svakom trenutku znaju šta hoće. Naravno, to je zasluga i njihovog trenera i svih tih mladih igrača koji igraju sa velikom željom, a na nama je da se kroz još dva treninga pripremimo i odigramo najbolju moguću utakmicu, rekao je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliki povratak: Janakopulos iznenadio (VIDEO)

Predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos prisustvuje utakmici tog tima i Makabija u "OAKA" areni u okviru drugog meča plej-of...

POVEZANE OBJAVE