Živković i Menig posle pobede nad Trajalom: Svaka utakmica je „na život“

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, nakon što su na svom stadionu pobedili Trajal, rezultatom 3:0. Dva puta je strelac bio Menig, dok je svoj prvenac u dresu Partizana postigaoŽivković.
-Često sam zamišljao kako dajem gol u Partizanu. Znao sam negde da će biti na ovaj način, jer sam bio često u ovakvoj situaciji. Prelep osećaj! Zdjelar je lepo video gde se nalazim i da lopta tu može da prođe. Iskoristili smo to i još jednom mu hvala. Dobiće čokoladu! osmehuje se i dodaje. Posvećujem gol svojoj porodici i najbližima.

O borbi na tri fronta i svojim partijama kaže:
-Imamo dosta utakmica i trudim se, kad god dobijem šansu u rotaciji, da dam svoj maksimum. Drago mi je da me saigrači vole, a najvažnije je da opravdam šefovo poverenje kada uđem u igru. , posebno što ide loše vreme i tereni su teški. Do sada nismo imali problema. I tako razmišljamo i na dalje -da pobedimo sve do kraja, rekao je desni bek Partizana.

Menig rekao je da mu dva gola protiv Trajala mnogo znače

-Bio je i težak teren za igru, a i loše vreme. Protivnik nam nije dao mnogo prostora za igru. Prvih dvadesetak minuta nismo mogli da ih „probijemo“ i da nađemo slobodnog igrača. Ipak, borbenost se isplatila.
-Ovaj mesec je veoma težak, jer imamo mnogo značajnih utakmica i u ligi i u Evropi. U ligi moramo svaku da dobijemo da bismo išli ka našem cilju, a to je da ostanemo na prvom mestu do kraja ove jesenje polusezone. Što se tiče Evrope, na korak smo do „proleća“, ali baš zato ne smemo da „kiksnemo“, a čeka nas i jak Gent. Kako god da okrenete, svaka utakmica je život. Radimo vredno, imamo roster dobrih igrača, pa da vidimo dokle možemo
, završava Menig.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE