Cibona nemoćna protiv Partizana

Iako mladi tim Cibone ove sezone pruža odlične partije i u prva tri kola je bio neporažen, Partizan je ipak bio preveliki zalogaj za njih, tako da su poraženi u Draženovom domu ubedljivo – 61-79.

Partizan je već na kraju prve četvrtine imao dvocifrenu prednost, i ovaj deo igre je dobio 11-22. Ključna u ovom delu igre je bila Partiizanova serija od čak 18-0, nakon početnog vođstva zagrebačkog tima od 4-0.

Cibona je uspela da se održi u igri u drugoj četvrtini, a Partizan se na nešto više od dva minuta do kraj odlepio na najvećih +14. Međutim, Cinona je imala spreman odgovor na to i serijom 10-0 uspela da na poluvreme ode sa zaostatkom od samo 4 poena- 37-41. Ova četvrtina je obilovala atraktivnim zakucavanjima na obe strane.

U trećoj četvrtini se nije značajno menjao odnos snagam a zanimljivo je bilo videti duele Balše Koprivice i Antonia Vrankovića, sinova proslavljenih centara.

Učetvrtoj četvrtini je Mur pogađa mnogo teških šuteva, i imao ključnu ulogu u ostvarivanju nedostižne razlike, koja se povećavala kako se utakmica bližila kraju. Čini se da je kapiten Rade Zagorac zadao konačan udarac trojkom sa 9 metara na 4 i po minuta do kraja utakmice. Konačan rezultat je ujedno i najveća razlika na meču.

Najefikasniji u redovima Partizana su bili Amerikanci. Ledej je postigao 24 poena, dok je Panter zabeležio 10, uz 5 asistencija, dok je u Ciboni jedino Roko Prkačin imao dvocifreni učinak, i to dabl-dabl – 14 poena i 10 skokova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizanu preti žestoka kazna zbog protesta na derbiju!

Fudbalskom klubu Partizan preti oštra kazna zbog kašnjena početka meča sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije. Disciplinska i etička komisija...

POVEZANE OBJAVE