EVROLIGA: Barsa i dalje stopostotna, Žalgiris izgubio i od atinskih crveno-belih

Košarkaši Barselone i dalje ne znaju za poraz u Evroligi! Iako se namučila i bila na rubu poraza, Dejvis je na dve sekunde pre kraja obezbedio produžetak, u kom je nakon trojke Nika Kalatesa za +5 bilo izvesno da će ostvariti trijumf. Krajnji rezutat je bio 85-81.

U ekipi Barselone najefikasniji je bio Dejvis sa dabl-dabl učinkom od čak 27 poena i 10 skokova, a Nikolas Laprovitola i Nikola Mirotić su stali na identičnom učinku od 14 poena. Na drugoj strani je Majk Džejm postigao 16 poena, a uz to imao i 5 skokova i 4 asistencije, a Tomasu je za 1 skok izmakao dab-dabl učinak, pa je na kraju imao 15 poena i 9 skokova. Naš Danilo Anđušić je igrao tek nepuna tri minuta, i nije stigao da se upiše u listu strelaca.

Olimpijakos je u Pireju ubedljivo slavio protiv ekipe Žalgirisa- 83-68.

Žalgiris je odlično krenuo i dobio prvu četvrtinudvocifrenom razlikom (23-12), međutim Olimpijakos je dodao gas i dobio naredne dve četvrtine ubedljivo, posebno treću u kojoj je bilo +17 za atinske crveno-bele. U poslednjoj četvrtini je Oli je samo održao prednost.

Najefikasniji na meču je bio Kostas Slukas koji je postigao 17 poena, dok su u ekipi Žalgirisa najbolji bili bivši NBA igrač Emanuel Mudiej sa 16, i Milaknis sa 14 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČEKA SE REKACIJA NERAZURA: Procurio izgled Interovog dresa za sledeću sezonu! (FOTO)

Ostalo je još šest kola do kraja Serije A, Inter je na korak od novog Skudeta. Izabranici Simonea Inzagija...

POVEZANE OBJAVE