MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Hofenhajm 2.10, Junajted 2.20, Inter 2.30

Sportska kladionica Meridian se pobrinula da i ovaj vikend “začini” sjajnom ponudom! Čeka nas pravi fudbalski spektakl i mnogo zanimljivih utakmica, a uz sve to ide i online kladjenje, naravno.

Idealno mesto za to je meridianbet.rs, a evo i zašto.

Kladionica Meridian ponovo donosi fantastičan BONUS DOBRODOSLICE OD ČAK 500 RSD, i to bez uslova!

Da, dobro ste pročitali, sve što treba jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i KEŠ JE VAŠ!

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

A, ukoliko ste već član Meridian ekipe – ne brinite, stiše bonus i za vas. Ako do sada niste deponovali novac, pravo je vreme da to uradite i odigrate tiket, jer vas prilikom prvog depozita čeka još jedan bonus – novih 500 RSD stiže na vaš račun!

A, onda… Prepustite se Meridianovoj ponudi i iskoristite NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI.

A, kako izgeda današnji idealan tiket? Evo nekih predloga:

HOFENHAJM – KELN, KEC 2.10

(Petak, 20.30)

Dve ekipe u ovaj duel ulaze sa totalno različitim ulogama, iako se takvo stanje stvari nije očekivalo pred početak sezone.

Hofenhajm je debelo podbacio, ne liči na ekipu koja je prethodnih godina igrala Evropu na veoma visokom nivou.

Hofenhajm je na prvih sedam utakmica u nemačkoj Bundesligi osvojio tek osam bodova, dok sa druge strane Keln ima 12 bodova i nalazi se na šestoj poziciji.

Ali, domaći teren, je domaći teren… Tako razmišljaju i bukmejkeri Meridiana, pa vas čeka kvota 2.10 na pobedu Hofenhajma.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

LESTER – MANČESTER JUNAJTED, DVOJKA 2.20

(Subota, 16.00)

„Crveni đavoli“ nakon reprezentativne pauze ulaze u seriju paklenih utakmica, na šta je pridodat i veliki kadrovski problem sa povredama.

Prva na redu jeste gostovanje ekipi Lestera, koja se ne nalazi u dobrom ritmu, ali nikada ne treba potcenjivati Vardija i družinu.

Da li Kristijano Ronaldo još jednom može da pokaže da je čaroban i da odvede svoj tim do važne pobede?

LACIO – INTER, DVOJKA 2.30

(Subota 18.00)

Serija A nam ovog vikenda donosi pregršt kvalitetnih utakmica, među kojima je duel Lacija i Intera na „Olimpiku“:

Lacijali igraju veoma promenjimo, bljesak protiv Rome, uništen je jako lošim izdanjem protiv Bolonje, dok sa druge strane Inter ne zna za porez na prethodnih pet mečeva u svim takmičenjima.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MATEO PRED GOSTOVANJE ZVEZDE: Da radimo, takmičimo se, i pobedimo

Košarkaši Real Madrida odavno su obezbedili prvo mesto nakon ligaškog dela Evrolige. Sutra u 32. rundi dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet....

POVEZANE OBJAVE