Dejan Stanković nakon ubedljive pobede: Sve je ulazilo u gol, imamo adute za Dansku!

Fudbaleri Crvene zvezde danas su deklasirali Kolubaru u gostima rezultatom 1:7 i napravili lepu uvertiru pred meč Lige Evrope u Danskoj.

Trener crveno-belih Dejan Stanković izjavio je da je veoma zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

– Izgleda mnogo dobro kada otvoriš utakmicu na vreme i za razliku od drugih utakmica ovde je svaki šut ulazio u gol, osim penala koji smo promašili. Čestitam momcima na odnosu, od prvog minuta do poluvremena stvarno dati šest golova za 45 minuta je velika stvar i odgovornost za dres koji nose. Uspeli smo da izrotiramo i da već na startu drugog poluvremena odmorimo momke, damo drugima šansu koji nisu imali minutažu. Čestitam malom Lazetiću na debitantskom golu, neka zapamti dobro šta znači dati gol za Zvezdu i neka to nosi kroz karijeru. Svim momcima za odnos prema igri desetka, teren je bio zaista težak, istakao je Stanković za Arenu sport.

On je govorio i o predstojećem meču Crvene zvezde u Ligi Evrope protiv Midtjilanda u gostima.

-Svi zajedno moramo da budemo koncentrisani, mnogo teška utakmica protiv nezgodnog protivnika, snažnog, jakog, direktnog, brzog i uigranog. Naravno, imamo i mi naše adute, nećemo se sigurno sklanjati i bežati, što bi rekli ‘bežati nećemo, plena se ne odričemo’. Uspeli smo da odmorimo igrače koji će igrati i biće spremni sigurno, izjavio je Stanković i dodao da baš zato Katai nije dobio šansu danas, jer nije želeo da ga izlaže riziku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bogdanović: Cilj je medalja na Olimpijskim igrama!

Košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović po ispadanju njegovog tima iz plej-ina NBA lige i završetka sezone, istakao je da se...

POVEZANE OBJAVE