ZVEZDA BROJALA DO SEDAM: Demonstracija sile crveno-belih protiv Kolubare!

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali Kolubaru u gostima rezultatom 1:7.

Utakmica je praktično rešena već posle prvog poluvremena.

Zvezda je povela već u devetom minutu. Nakon centaršuta Milana Rodića, Aleksandar Dragović je sjajnim volejom doveo crveno-bele u vođstvo.

Ben je u 16. minutu povisio na 0:2, na sličan način kao u slučaju prvog gola. Ponovo je Rodić centrirao nakon dobre lopte koju je dobio u prostoru, centrirao, a volejom je siguran bio najbolji strelac i u istoriji Zvezde kad je reč o strancima.

Nije još počeo ni 20. minut, a Ivanić je u svom stilu sjajnim šutem postigao i treći gol za Crvenu zvezdu. Posle greške domaćih u 23. minutu Falko nije uspeo da proigra Bena, jer je Kočović ipak bio na pravom mestu, međutim, već u narednom minutu je Milan Pavkov nasamario golmana Kolubare za neverovatnih 4:0. Asistent je , po treći put na meču, bio nezamenjivi levi bek Milan Rodić.

u 27. minutu umalo Kolubara nije smanjila prednost, kada je Stanković oštro centrirao sa desne strane, ali je Borjan odreagovao dvostrukom intervencijom, nakon što nije odmah ispeo da uhvati loptu.

Kao posledica dominacije beogradskog kluba, na petnaestak minuta do kraja poluvremena usledio je i penal, međutim Kanga je šutirao po zemlji, pored gola.

Mirko Ivanić u 36. minutu postiže svoj drugi gol za velikih 5:0. Za razliku od prvog svog pogotka, ovog puta su na desnoj strani sve uradili sjajnom akcijom Falko i Gajić, dok je na Ivaniću bilo da samo pravilno postavi nogu.

U finišu prvog poluvremena već je bilo 6:0. Milan Pavkov je zabeležio svoj drugi gol. Nakon šuta Bena iz šesnaesterca, golman Stanivuković je dobro odreagovao, ali ga niko od saigrača nije pokrio i Pavkov, koji se našao na pravom mestu, samo je plasirao loptu pored golmana domaćih. Očigledno da fudbalerima Kolubare više i nije bilo do fudbala danas.

Zvezda čak, prema statistici, i nije imala enormno veći posed lopte, 55%, ali je utisak da je praktično svaku šansu koristila.

U drugom poluvremenu opao je ritam meča, napravljeno je nekoliko promena, a u samom finišu meča viđena su još dva pogotka. Najpre je utešni pogodak za Kolubaru postigao Mladenović nakon kontre u 87. minutu. Samo minut kasnije sedamnaestogodišnji Marko Lazetić postigao je svoj prvenac u prvom timu Zvezde i postavio konačan rezultat meča.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LOV NA MILIONE JE U TOKU: Pridruži se i preuzmi deo VELIČANSTVENOG NAGRADNOG FONDA!

Raspisana je potera na 1.200.000 DINARA! Postani jedan od 50 srećnika i preuzmi svoj deo. Meridian vam predstavlja jedinstvenu priliku...

POVEZANE OBJAVE