Lester pregazio “Crvene đavole” nakon preokreta! (VIDEO)

Fudbaleri Lestera slavili su nakon preokreta protiv Mančester junajteda na svom stadionu rezultatom 4:2, u okviru osmog kola Premijer lige.

“Crvene đavole” u vođstvo je doveo Grinvud u 19. minut fantastičnim pogotkom sa nekih 20 metara. “Lisice” su pokušale ubrzo da odgovore preko Rikarda Pereire, koji je dobro šutirao, ali je lopta otišla pored leve stative.

Ipak, u 31. minutu Megvajer je pogrešio, Ihenaćo ukrao loptu i prosledio je do Tilemansa, koji je iz šesnaesterca sjajno lobovao De Heu i doneo izjednačenje domaćim, što je bio rezultat prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu viđeno je mnogo više uzbuđenja. Od 70. minuta smenjivalo se nekoliko opasnih napada na obe strane. Lester je imao odličnu priliku za vođstvo preko Tilemansa u 76. minutu, ali je njegov šut odbranio De Hea, a onda je Junajted spasila i stativa. Mančester je imao dobru šansu preko Ronalda, ali lopta nije htela u mrežu.

Ipak, u 78. minutu vođstvo domaćoj ekipi donosi Sujundžu, koji je odbijenu loptu ispred gola poslao u mrežu. U 82. minutu Junajted se vratio u meč, a strelac gola bio je Rašford, koji je ušao u igru u 65. minutu. On je odlično prihvatio dugu loptu Lindelofa i preciznim šutem doneo poravnanje gostima. Već u sledećem napadu Lester je stigao do novog gola, Perez je probio po levoj strani i asistirao Vardiju, koji je volejom zatresao mrežu. De Hea je bio nemoćan.

U prvom minutu nadokande tačku na utakmicu stavio je Daka. Lopta je nakon skraćenog kornera stigla do druge stative, gde se Daka dobro snašao i osigurao tri boda Lesteru.

Lester je ovom pobedom stigao do 11. boda i zauzimaju 11. poziciju na tabeli, dok Junajted ostaje na 14 bodova i trenutno je na petom mestu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE