SERIJA A: Lacio nakon preokreta srušio aktuelnog šampiona, Milinković Savić strelac! (VIDEO)

Fudbaleri Lacija slavili su na svom stadionu protiv Intera rezultatom 3:1, u okviru osmog kola Serije A.

Inter je stekao prednost već u 12. minutu, nakon što je Ivan Perišić uspešno realizovao jedanaesterac. Penal je prethodno skrivio Hisaj koji je oborio Barelu. Nakon toga odličnu šansu za izjednačenje propustio je Bašić, koji nije iskoristio situaciju jedan na jedan s golmanom. Handanovič je odbranio šut koji je išao po sredini gola.

U drugom poluvremenu dosuđen je još jedan penal, ali ovog puta za domaći tim. Alesandro Bastoni igrao je rukom u kaznenom prostoru, a nakon intervencije VAR-a dosuđena je najstroža kazna. Siguran sa bele tačke bio je Ćiro Imobile i nagovestio preokret Lacija.

Isti igrač u 80. minutu je uputio udarac, Handanovič je odbranio, a odbijenu loptu pokupio je Felipe Anderson i doneo vođstvo Laciju. Tačku na utakmicu stavio je naš Sergej Milinković Savić u nadoknadi vremena. Slobodan udarac izveo je Luis Alberto, odlično je centrirao, a Milinković Savić bio najviši u skoku i sa peterca poslao loptu glavom u mrežu.

Lacio je stigao ovom pobedom do 14. boda. S druge strane, Inter ostaje na 17 i imaju četiri boda manje i od lidera ekipe Napolija, uz utakmicu više.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE