APSURDNO: Fudbaler Lacija se našalio, pa dobio crveni karton!

Fudbaleri Lacija savladali su nasvom stadionu aktuelnog šampiona Italije ekipu Intera rezultatom 3:1. Međutim, na kraju utakmice došlo je do incidenta, kada je štoper Lacija Luiz Felipe zaskočio Interovog fudbalera Hoakina Koreu.

Naime, ova dva fudbalera su dobri prijatelji i igrali su zajedno četiri sezone u Olimpiku, pa je fudbaler Lacija očigledno hteo da se našali. Ipak, to tako nisu protumačili fudbaleri Intera, a ni glavni arbitar meča, koji je smatrao da Felipe želi da provocira Koreu. Zbog toga mu je pokazao crveni karton.

Felipe se oglasio nakon ovog incidenta i poručio da je samo hteo da se našali.

-Prvo moram da kažem da osećam veliko poštovanje prema Interu, kao i prema svakom drugom klubu. Svi smo profesionalaci, radimo pod pritiskom da bismo ostvarili ciljeve i nikad ne bih pokazao nepoštovanje drugom profesionalcu. Na kraju meča jesam skočio na Tukova (nadimak Hoakina Koree) ramena, jer je jedan od najboljih prijatelja koje sam stekao zahvaljujući fudbalu. Naše porodice su bliske. Želeo sam da ga zagrlim i napravim šalu zbog rezultata, u meri koje naše prijateljstvo dozvoljava, ali sam bio previše uzbuđen. Kad malo bolje razmislim, niti je bilo mesto, niti vreme. Izvinjavam se svakom ko se osetio uvređenim. Da još jednom podvučem da nisam želeo da pokažem nepoštovanjem prema Korei ili Interovim igračima. Tuku, brate, volim te, napisao je Luiz Felipe na Instragramu.

Lacio neće moći da računa na Felipea u narednom meču protiv Verone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE