Partizan siguran protiv Radnika

Fudbaleri Partizana na svom terenu su slavili protiv Radnika iz Surdulice rezultatom 2-0

Prvi šut na utakmici se desio tek u 16. minutu, kada je Danilo Pantić oprobao udarac, ali je izblokiran, što pa je to bio lak posao za golmana gostiju Ranđelovića. Prva veća opasnost po Radnik se desila u 27. minutu kada je, nakon ubačene lopte sa desne strane, Saničanin sa pet metara glavom šutirao preko gola.

Mladi Terzić je u 30. minutu dobro šutirao, ali je lopta završila preko gola. U 32. minutu je i Rikardo sebi izborio poziciju fintom, šutirao solidno po zemlji, ali je i njegov šut pored stative. Zatim je Jojić ušao u šansu nakon lopte u prostor, ali je gomlan Radnika bio zamalo brži.

Ovakav pritisak je već u sledećem minutu urodila plodom, kada je golom Miloša Jojića Partizan poveo. Nakon centaršuta sa desne strane, Saničanin je šutira, nakon čega se lopta odbila do Jojića koji je smestio loptu u mrežu.

Napadi Partizana nisu prestali ni nakon gola. Pantić je sjajno našao Terzića, koji ipak nije iskoristio stopostotnu šansu i lopta je završila u gol-autu.

Jojić je probao da pripreti i u 44. minutu, međutim udarac je bio previše slab i golman Ranđelović je lako uhvatio loptu.

U drugom minutu nastavka odma je Partizan imao veliku šansu da duplira prednost. Nakon lopte u prostor koju je dobio od strane Jojića, Rikardo nije uspeo da ubaci loptu u mrežu jer je odlično odreagovao golman Ranđelović.  Nedugo zatim, lopta je u šesnaestercu došla do Lazara Markovića, koji je našao prostora, šutirao solidno, ali ipak nedovoljno precizno.

U 54. minutu je nakon razmene nekoliko dodavanja, Radnik probao da pripreti, međutim Miletić je stigao do lopte pre Dimitrova.

Posle mirnijeg perioda, odlična akcija je potekla od Lazar Markovića, a nakon ubacivanja Jojića, Danilo Pantić nije uspeo da odreaguje dovoljno dobro. u 65. minutu Lazar Marković je propustio šansu da duplira prednost Partizana, nakon što je sebi dao prejak for, posle dodavanja Natha u prostor, pa je golman gostiju bio brži.

Konačno je na 2-0 povisio Rikardo Gomeš u 73. minutu. Nakon centaršuta Zdjelara, fudbaler sa Zelenortshih Ostrva se odlično postavio i glavom skrenuo loptu u gol. U 87. minutu Lazar Marković je izveo solo akciju, međutim šutirao je preko gola. U 90. minutu posle udarca Natha dobro je intervenisao golan Randđelović.

U narednom kolu Parizan će igrati na gostujućem terenu protiv TSC-a, dok će Radnik već u petak ugostiti Voždovac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pokuševski se “pohvalio” svojim urnebesnim izvođenjem auta na kraju NBA sezone, pa otkrio da li će igrati za reprezentaciju (VIDEO)

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski na velika vrata je ušao u NBA ligu kao visokopozicionirani pik na Draftu, kada ga...

POVEZANE OBJAVE