SRPSKI TENISER OTKRIO: Đoković igra u Dejvis kupu!

Srbija će u najjačem sastavu pokušati da osvoji još jednu salataru.

To je u intervjuu za Blic otkrio srpski teniser Filip Krajinović, koji je izjavio da preostale turnire u sezoni želi da iskoristi upravo kako bi se najbolje spremio za nastup u reprezentativnom takmičenju.

Želeo bih da tri turnira koje ću igrati iskoristim da što više dignem formu pred Dejvis kup na koji ćemo mi putovati u najjačem sastavu jer želimo da probamo da osvojimo ‘salataru’ baš kao i 2010. Hoću da budem u najboljoj formi pred taj turnir, najpre u Insbruku, a onda i u Madridu u polufinalu i finalu. Putujemo na čelu sa Novakom, i sigurno je da ne idemo tamo da gubimo. Dogovorili smo se da igramo svi i da probamo da osvojimo pehar, rekao je Krajinović.

Dejvis kup se ove godine održava u periodu od 25. novembra do 5. decembra, a po prvi put će se grupna faza odigrati u tri različite zemlje, dok će završnica biti u Madridu. Naša reprezentacija će grupnu fazu igrati u Austriji, u grupi sa domaćinom i Nemačkom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BURNO U KRUŠEVCU: Poznato ko vodi Napredak tokom PO

Fudbaleri Napretka ove sezone igraće u plej-ofu Superlige Srbije. U prvom kolu gostuju ekipi Mladosti. Ali sa novim trenerom pošto...

POVEZANE OBJAVE