NE PROPUSTI SJAJNU PRILIKU: Uz prvi depozit sledi i bonus od 500 RSD!

Sportska kladionica Meridian časti i ovog vikenda, pa uz najveće kvote na svetu stiže i bonus na prvi depozit

Vikend je za sport i kladionicu – to smo do sada naučili. Sporta ovog puta ima “na pretek”, a ako ste u dilemi gde da sastavite tiket – stiže pomoć prijatelja.

Kladionica Meridian vam oduvek donosi najveće kvote na planeti, a sada je tu BONUS DOBRODOSLICE, ali i bonus na prvi depozit.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

O čemu je reč?

Uplatite prvi depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD, odigrajte tiket i dodatni bonus za klađenje je vaš – jer na račun stiže još 500 RSD!

U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na sajtu meridianbet.rs ili aplikaciji u periodu počev od 01.09.2021.godine, a koji nisu do sada napravili svoj prvi depozit.

Ako možda još uvek niste postali član “lude” Meridianove zajednice, uradite to odmah jer ukoliko otvorite nalog – čeka vas BONUS ZA ONLINE KLADJENJE OD 500 RSD!

Dakle, svi uslovi za ludu zabavu su obezbeđeni!

Posetite meridianbet.rs i uverite se zašto je KUĆA NAJVEĆIH BONUSA!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE