SVEMU JEDNOM DOĐE KRAJ: Brozović nakon više od 250 utakmica napušta Inter, dobio je ponudu karijere!

Interovu igru praktično je nemoguće zamisliti bez hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića.

Ime hrvatskog reprezentativca povezuje se s brojnim evropskim velikanima, a španskii novinar Đerar Romero tvrdi da se u priču ozbiljno uključila i Barselona.

Brozović je ponuđen katalonskom gigantu u koji bi prešao kao slobodan igrač. Na Nou Kampu su navodno oduševljeni tom idejom i u Hrvatu vide novog lidera veznog reda koji bi na pravi način zamenio klupsku legendu i aktualnog kapitena Serhija Busketsa.

Međutim, sve se pita Inter koji već neko vreme nudi novi ugovor Hrvatu. Inter je spreman Brozoviću platiti 4.5 miliona evra po sezoni plus određene bonuse, dok veznjak traži od 5.5 do 6 miliona evra, a sve je izglednije da zainteresovane strane neće pronaći zajednički jezik.

Inače, Brozović je u Interu od 2015. kada je stigao iz zagrebačkog Dinama. Za trofejni italijanski klub upisao je ukupno 251 nastup. Postigao je pritom 25 golova kojima je dodao i 34 asistencije.

U ovoj sezoni Brozović je u Seriji A odigrao sedam utakmica , a u Ligi šampiona dve i upisao je jednu asistenciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina obavila veliki posao: Potpis do 2027!

Vojvodina zimus napravila dobar posao pšto je potpisala nekoliko povratnika među kojima je bivši fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović. On...

POVEZANE OBJAVE