Zvezdin napadač: Valjda ću jednog dana saznati zašto nisam igrao

Crvena zvezda je juče ubedjivo i silno savaldala Kolubaru u Lazarevcu rezultatom 7:1. Posle dugo vremena u Lazarevcu je zaigrao Vukanović, gde je dobio priliku u poslednjih pola sata igre.

Poslednji put Vukanović je igrao još u finalu Kupa Srbije protiv Partizana. Od tada, nije dobio šansu ni u jednom duelu, sve dojuče.

-Drago mi je da sam bar ušao, jer dugo nisam igrao i ne znam iz kog razloga. Pošteno treniram, što mi je najbitnije. Ugovor sa Zvezdom mi ističe na zimu, po završetku jeseni biću spreman da tražim drugi klub. Posle utakmice u Lazarevcu svi su bili zadovoljni mojom igrom, to je nešto najlepše što mi se desilo u poslednje vreme“, rekao je Vukanović za Žurnal.

Aleksa ne zna da li je jaka konkurencija možda razlog zbog neigranja

– Stvarno to ne znam i neću da ulazim u razloge. Moje je da ćutim i radim. Nikad nisam išao da pričam sa trenerom ili upravom i tražio objašnjenje zašto ne igram. Nisam taj tip. Ako uvek treniram pošteno kao do sada verovatno ću i zaigrati. Valjda ću jednog dana i saznati zašto me nije bilo u timu, trenutno ne znam, poručio je Vukanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bogdan Bogdanović prognozirao učesnike F4 Evrolige (VIDEO)

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i nekadašnji igrač Partizana Bogdan Bogdanović je za zvanični "X" kanal Evrolige prognozirao koje četiri...

POVEZANE OBJAVE