TSC objavio ko će zameniti Krstajića

Mladen Krstajić nije više trener TSC-a. Posle serije loših rezultata ambiciozni superligaš iz Baćke Topole odlučio se na radikalan potez u vidu promene na klupi.

U narednom periodu sa klupe će ekipu voditi Mirko Jovanović, sportski direktor kluba.

Jovanović, koji je pre dolaska Krstajića bio pomoćnik trenera iznenada preminulog šefa struke TSC-a Zoltana Saba, vodiće tim do odluke o novom treneru kluba iz Bačke Topole.

Krstajić je naš tim preuzeo u jednom jako osetljivom trenutku i zaista je postigao maksimum, uzimajući u obzir sve teškoće i ograničenja sa kojima smo se suočavali. Mi ćemo mu zaista uvek biti zahvalni. Naše prijateljstvo ovim raskidom ugovora sigurno neće biti poljuljano, rekao je predsednik TSC Janoš Žemberi.

Sa druge strane, rekao je Žemberi, najbolje rešenje je da tim sa klupe u prelaznom periodu vodi Mirko Jovanović, koji dobro poznaje igrače i način funkcionisanja kluba, kao i ambicije za ovu sezonu.

Zajedno ćemo se potruditi da ekipu motivišemo da pruži svoj maksimum i da prevaziđe rezultatsku krizu, dodao je predsednik kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE