Željko Obradović nakon pobede: Bili smo odlični, hvala igračima!

Košarkaši Partizana slavili su na gostovanju protiv ekipe Hamburga rezultatom 97:106, u okviru prvog kola Evrokupa.

Iskusni trener Željko Obradović tako je debitovao pobedom na klupi Partizana kada je reč o evropskoj sceni. Nakon meča izjavio je da je veoma zadovoljan trijumfom i igrom svog tima.

-Verujem da smo odigrali odličnu utakmicu. Bilo je veoma lepo i uveren sam da je publika uživala. Bilo je mnogo poena, tri četvrtine smo igrali zaista veoma dobro, pripremili smo se znajući da je Hamburg tim koji se nikada ne predaje. Tako je i bilo, borili su se do kraja i zato je finiš bio ovakav. Želeo bih da im čestitam na dobrom meču i naravno, zadovoljan sam načinom na koji smo igrali i činjenicom da smo sezonu u Evrokupu započeli pobedom. Hvala igračima! Plan pred utakmicu smo pratili i zbog toga smo došli do pobede, rekao je devetostruki osvajač Evrolige Željko Obradović i dodao da su imali neke propuste, koje je protivnik odmah kaznio, ali da će na tome raditi u sklopu priprema za sledeće duele.

Naredni meč u ABA ligi Partizan igra protiv Krke u Beogradu dok u Evrokupu crno-bele očekuje meč protiv Turk Telekom, takođe na svom parketu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE