Crvena zvezda je u Ligi šampiona!

Vaterpolisti Crvene zvezde plasirali su se u grupnu fazu Ligu šampiona, pošto su u dve utakmice treće runde kvalifikacija bili bolji od italijanske Savone.

Crveno-beli su u Italiji slavili sa 9:8, dok su u revanšu na Dorćolu, pred punim tribinama, odigrali nerešeno 11:11 (4:2, 2:3, 1:3, 4:3) i na taj način su se pridružili Radničkom i Novom Beogradu u grupnoj fazi, gde će Srbija imati po prvi put tri predstavnika!

Golove za Crvenu zvezdu, postigli su: Gavril Subotić i Veljko Tankosić po tri, Stefan Pješivac po dva, Ivan Basara, Bogdan Đurđić i Filip Gardašević po jedan. Kod Savone, raspoloženi za igru u napadu, bili su Andrea Fondeli sa četiri i Lorenco Bruni sa tri gola.

Igrači Zvezde će u Ligi šampiona igrati u grupi u kojoj su Pro Reko, Marselj, Hanover, Jug, Špandau, Steaua, kao i bolji iz dvomeča OSC – Solnok (OSC dobio prvu utakmicu 15:6).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SVI ŽELE DA GLEDAJU PARTIZAN: Još jedan legendarni košarkaš večeras u Areni

Košarkaši Partizana dočekuju večeras od 20 i 30 Olimpijakos u okviru 32. kola regularnog dela Evrolige. Svima je dobro poznato kakva je atmsofera...

POVEZANE OBJAVE