Ronaldo spasio Solskjera, Bajern je mašina, Juventus maksimalan (VIDEO)

U sredu uveče odigrano je šest mečeva u Ligi šampiona.

najzanimljivije je bilo u Mančesteru, gde je Junajted velikim preokretom slavio protiv Atalante 3:2 (0:2). Imala je Atalanta sve u svojim rukama posle golova Pašalića i Demirala, ali u drugom delu nisu imali snage da se suprotstave favorizovanom rivalu golovima Rašforda, Megvajera i Ronalda.

U drugom meču u ovoj grupi Viljareal je slavio protiv Jang Bojsa u Švajcarskoj 1:4, pa sada Junajted ima 6 bodova, Viljareal i Atalanta 4, Jang Boj ostaje na 3.

Juventus je golom u završnici meča Dejana Kuliševskog slavio u Sankt Petersburgu 0:1 i sa 9 bodova praktično obezbedio plasman u narednu fazu takmičenja.

U drugom meču ove grupe Čelsi je ubedljivo savladao Malme 4:0, a najveći problem za Tomasa Tuhela će biti povrede Lukakua i Tima Vernera. Čelsi ima 6 bodova i čeka ga do kraja borba sa Juventusom za prvo mesto.

Bajern je opet odigrao ubedljivu utakmicu i slavio je 0:4 u Lisabonu nad Benfikom i sa 9 bodova je praktično obezbedio plasman dalje. Svi golovi su pali u drugom poluvremenu – Sane 2 puta, Levandovski i autogol Evertona su doneli ubedljivu pobedu Bavarcima.

Lil i Sevilja su odigrali meč bez golova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE