EVROLIGA: Fenerbahče prokockao pobedu u Madridu, trijumf Makabija i Olimpije!

Košarkaši Makabija pobedili su na svom parketu ekipu Panatinaikosa rezultatom 77:73, Olimpija je u Milanu savladala ASVEL rezultatom 73:72 dok je Real slavio protiv Fenerbahčea na svom terenu rezultatom 70:69.

Makabi je imao inicijativu skoro tokom celog meča. Ipak, gosti su uspeli da se približe u poslednjoj četvrtini, koju su i dobili sa 11 poena razlike, ali to nije bilo dovoljno da preuzmu kontrolu nad mečom.

Naneli je sa 18 poena predvodio Makabi do pobede, a kod gostiju najefikasniji Mejkon sa 17 poena. Naš Nemanja Nedović je meč završio sa 13 poena i četiri asistencije.

Makabi ima skor 3:2 dok je Atinjanima ovo četvrti poraz nakon pet kola.

Uzbudljiviji meč igrao se u Milanu, gde je domaćin ostavrio tesnu pobedu. Veoma neizvesnu završnicu rešio je trojkom Dejvon Hol 27 sekundi pre kraja. Gosti su imali šut za pobedu, ali nisu pogodili.

Najefikasniji u timu Milana bili su Šilds sa 15 i Meli sa 14 poena, a u ASVEL-u najbolji je bio Okobo, koji je zabeležio 25 poena.

Olimpija ima sve pobede dok je ASVEL na skoru 3:2.

Ekipa Aleksandra Đorđevića imala je prednost okom celog meča, čak i na 30 sekundi pre kraja plus tri poena, ali su je prokockali i na kraju poraženi u špasnkoj prestonici.

U timu Reala najefikasniji je bio Fabejen Kozer sa 16 postignutih poena, a dvocifren je bio još Toma Ertel sa deset poena. U Fenerbahčeu, najefikasniji je bio De Kolo sa 11 poena, uz šest asistencija dok je Jan Veselizabeležio 10.

Real ima skor 4:1 dok je Fenerbahče upisao treći poraz.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE