LIGA EVROPE: Braga savladala Ludogorec, Rapid bolji od Dinamo Zagreba, čak četiri remija! (VIDEO)

U terminu od 18 časova i 45 minuta odigrano je šest utakmica trećeg kola Lige Evrope. Braga je minimalnim rezultatom 0:1 u gostima savladala Ludogorec, Rapid Beč je rezultatom 2:1 pobedio Dinamo iz Zagreba na svom stadionu dok su osim Midtjilanda i Zvezde (1:1) remizirali i Fenerbahče i Antverpen (2:2), Betis i Leverkuzen (1:1), kao i Lacio i Marsej, gde nije bilo golova.

Braga je stigla do pobede protiv Ludogoreca pogotkom u sedmom minutu. Strelac je bio Horta. Do kraja meča nije bilo promene rezultata.

Betis i Leverkuzen činilo se da će podeliti bodove, ali bez pogodaka. Prvi gol viđen je tek u 75. minutu. Tada je uspešno jedanaesterac realizovao Iglesias, ali su se gosti vratili u meč samo sedam minuta kasnije. Izjednačenje Leverkuzenu doneo je Andrih, pravac lopti koju je uputio promenio je jedan od odbrambenih igrača domaćeg tima i ona je završila u mreži.

Fenerbahče je gubio od Antverpena od drugog minuta, ali su se vratili u meč u 21. golom Valensije. Isti igrač promašio je jedanaesterac petnaestak minuta kasnije, ali je pred sam kraj prvog poluvremena uspešno realizovao novi penal za domaće. U drugom delu meča, gosti su uspeli da izjednače u 62. minutu preko Gerkensa i tako postave konačan rezultat.

Rapid je poveo protiv Dinama još u devetom minutu, a strelac je bio Grul. U 24. minutu Orsić je doneo izjednačenje gostima, a pobedonosni gol za domaće postigao je Hofman u 34. minutu. U drugom delu igre mreže su mirovale.

Na meču Lacio – Marsej nije bilo pogodaka, a najbolju priliku za Marsej propustio je Čengriz Under u 40. minutu igre.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MEČ SE IGRA U LOZNICI: Poznat termin finala Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije. Vojvodina je u Kragujevcu savladala Radnički 1:0, dok...

POVEZANE OBJAVE