Liga konferencija: Roma ponižena u Norveškoj, poražen i Totenhem, Andrija Živković doneo pobedu PAOK-u!

Fudbaleri Rome ubedljivo su poraženi od norveškog Bodoa u gostima rezultatom 6:1, PAOK je na krilima Andrije Živkovića savladao Kopenhagen u gostima (1:2), dok je Vitese minimalnim rezultatom 1:0 trijumfovao nad Totenhemom na svom stadionu.

Roma je doživela poniženje u Norveškoj. Bodo je najpre u osmom minutu poveo preko Botima, a desetak minuta kasnije duplirao tu prednost golom Berga. Roma se vratila u meč preko Pereza u 28. minutu, što je bio rezultat prvog dela igre. U drugom poluvremenu, domaćin je ubrzao ritam. Botim postiže svoj drugi gol na meču u 52. minutu, a onda slede dva pogotka Solbakena, a između njih jednom je mrežu pogodio i Pelegrino.

PAOK je poveo na gostovanju Kopenhagenu u 19. minutu preko Sidkleja, kome je asistirao naš Andrija Živković. U 38. minutu Živković je duplirao prednost gostiju, što je bilo nedostižno za Dance u nastavku meča. U 80. minutu poraz je samo ublažio golom Biel.

Iznenađenje je priredio i Vitese, koji je uspeo da savlada Totenhem. Jedini gol na meču viđen je u 78. minutu, a strelac je bio Vitek.

Svi rezultati, po grupama:

Grupa A

Alašket – LASK 0:3
ranije danas: HJK Helsinki – Makabi Tel Aviv 0:5

Grupa B

Anortozis – Flora 2:2

Grupa C

Bodo – Roma 6:1

Grupa E

Fejenord – Union Berlin 3:1
Makabi Haifa – Slavija Prag 1:0

Grupa F

Kopenhagen – PAOK 0:2

Grupa G

Mura – Ren 1:2
Vitese – Totenhem 0:0

Grupa H

Karabag – Kairat 2:1

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE