Liga Evrope: Pobede Ajntrahta i Napolija, Monako u finišu srušio PSV, goleada u Pragu! (VIDEO)

Fudbaleri Ajntrahta savladali su rezultatom 3:1 Olimpijakos na svom terenu, Napoli je rezultatom 3:0 kao domaćin nadigrao Legiju, a Lion pobedio Spartu Prag u gostima sa 3:4, u trećem kolu grupne faze Lige Evrope.

Ajntraht je stigao do vođstva u 26. minutu nakon što je uspešno jedanaesterac realizovao Bore. Samo četiri minuta kasnije dosuđen je novi penal, ovaj put za goste. Siguran sa bele tačke bio je El Arabi i doneo izjednačenje. Ipak, u nadoknadi prvog dela igra domaći su uspeli da vrate vođstvo, a strelac je bio Ture, koji je odlično prihvatio asistenciju Turea.

U nastavku meča, pobedu domaćih potvrdio je Kamada golom u 59. minutu nakon asistencije Pasijensije.

Napoli se kasno probudio, tek su stigli u vođstvo golom Insinjea u 79. minutu, ali su do kraja pogađali i Osimen, a u nadoknadi vremena i Politano.

Monako je golom Boadua imao prednost od 20. minuta na gostovanju PSV-u. Gakpo je izjednačio u 59, a trijumf gostima doneo je Diop u 89. minutu.

Goleada je viđena u Pragu. Haraslin je doneo velikih 2:0 Sparti nakon 20 minuta igre, ali nadu Lioni je bvratio Ekambi u finišu prvog dela igre. U nastavku je Auar najpre izjednačio, a onda Paketa doneo vođstvo gostima u 67. minutu. Ekambi u finišu meča postiže gol za velikih 2:4, ali domaćin postiže pogodak u nadokandi vremena. Ipak, intervenijom VAR-a gol je poništen zbog ofsajda. Tri minuta kasnije Sparta je postigla pogodak, kojim je uspela samo da ublaži poraz.

Ostali rezultati:

Lokomotiva Moskava – Galatasaraj 0:1

Rendžers – Brondbi 2:0

Šturm Grac – Real Sosijedad 0:1

West Hem – Genk 3:0.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE