NEMCIMA NIJE SVEJEDNO: Zvezda u dobroj formi

U sklopu 5. kola Evrolige, snage će sutra od 19 časova u Štark areni, odmeriti Crvena zvezda i berlinska Alba.

Trener nemačkog kluba Izrael Gonzales izjavio je da se pribojava uzavrele atmosfere u Beogradu.

Moramo da ostanemo mirni, da mislimo samo o košarci i da zaboravimo sve oko nas. U svakom slučaju, utakmica u Beogradu biće težak zadatak jer je Zvezda već u dobroj formi i jedan je od timova sa najboljom odbranom u Evroligi. Crveno-beli u sastavu imaju mnogo odličnih srpskih igrača poput Davidovca, Lazarevića, Dobrića, Kalinića ili Simonovića, a svi oni igraju na krilnim pozicijama sa visokim intenzitetom, rekao je Gonzales.

Centar berlinskog kluba Luk Sikma podsetio je na prethodne utakmice dva kluba u Beogradu, koje su se završavale tek nakon produžetaka.

Imali smo probleme u prvih nekoliko utakmica, ali verujemo u svoje sposobnosti i želimo da napredujemo iz utakmice u utakmicu. Borićemo se za svaku pobedu, ako bude potrebno i u produžecima, kao u poslednje dve sezone u Beogradu. Još je rano, početak je sezone i najvažnije za nas je da nastavimo da unapređujemo igru. Navijači u Beogradu su frenetični, ali kao takmičar volite da igrate u takvim okolnostima, izjavio je Sikma.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BURNO U KRUŠEVCU: Poznato ko vodi Napredak tokom PO

Fudbaleri Napretka ove sezone igraće u plej-ofu Superlige Srbije. U prvom kolu gostuju ekipi Mladosti. Ali sa novim trenerom pošto...

POVEZANE OBJAVE