Stanković nakon nerešenog rezultata: Moglo je bolje!

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su u Danskoj sa Midtjilandom rezultatom 1:1, u trećem kolu grupne faze Lige Evrope.

Trener crveno-belih Dejan Stanković izjavio je da je zadovoljan rezultatom, ali da žali za propuštenim prilikama da se osvoje i sva tri boda.

-Jedno lepo veče. Mislim da je bilo lepih stvari, kao i stvari koje moramo da popravimo, ali smo znali protiv koga igramo, jedna mlada, brza ekipa, dosta talentovana. Idemo kući s pozitivnim rezultatom. Mi se i dalje pitamo, mi smo prvi i od nas sve zavisi. Nadamo se da ćemo ići dalje ako nastavimo sa ovakvim odnosom i sa ovakvom koncentrisanom igrom. Na 1:1 smo imali tu loptu, jedan na jedan s golmanom, morali smo to da rešimo. Ali utakmica je već iza nas, s pozitivnim rezultatom se vraćamo za Beograd. Moglo je bolje. Žao mi je, jer bi sa devet bodova bilo lakše da se iskontrolišu ove tri utakmice. Ovako znano šta nam je činiti i kakva je matematika, rekao je Stanković.

Crvena zvezda naredni meč Lige Evrope igra upravo protiv danskog tima u Beogradu 4. novembra, a crveno-beli su lideri na tabeli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEOČEKIVANO: Mladi košarkaš koji umalo nije uništio sezonu Partizanu napustio prestižni koledž

Jedan od najtalentovanijih centara na svetu Zvonimir Ivišić prošleg leta se, nakon odlične sezone u Studentskom centru, odlučio na...

POVEZANE OBJAVE