VEČITI I MERIDIAN – IDEALNA KOMBINACIJA: Preuzmi bonus i sastavi NAVIJAČKI TIKET!

Večiti rivali i sportska kladionica Meridian su uvek dobitna kombinacija, a sada ćemo objasniti i zašto.

Ovaj četvrtak rezervisan je za fudbal, Evropu, Crvenu zvezdu i Partizan, koji nastavljaju svoja putovanja i „poteru“ za novim bodovima.

Partizan na svom terenu dočekuje Gent u Ligi konferencija, dok Crvena zvezda ide na megdan Mitjilandu u okviru Lige Evrope, a to znači da vas na meridianbet.rs čeka fantastična ponuda i prilika da sastavite NAVIJAČKI TIKET!

Evo i recepta:

Najpre, registrujte se na meridiabet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite BONUS DOBRODOŠLICE od 500 RSD koji čeka na vas! To je idealan početak za, nadamo se, dobitan tiket.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

A, ukoliko već imate nalog na meridianbet.rs – ne brinite, jer je najbolja kladionica u regionu spremila iznenađenje i za vas!

Ukoliko niste do sada deponovali novac, brzo to uradite, jer vas prilikom prvog depozita i odigranog tiketa čeka novi bonus! Još 500 RSD stiže na vaš račun! Malo li je?

Šta onda? Ostanite na istom mestu jer vas baš za ove mečeve čekaju NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Partizan je odlično startovao u Ligi konferencija i ima priliku da na svom terenu osvoji nova tri boda, koja bi bila i te kako značajna!

Posle pobeda nad Anortozisom i Florom, crno-beli su nastavili sa sjajnim partijama i u domaćem prvenstvu i deluje da ih baš ništa ne može poremetiti. Ipak, sada sledi mnogo ozbiljniji rival. Gent je verovatno i najopasniji protivnik u ovoj grupi, ali crno-beli svakako važe za favorita.

Iskoristi PROMO KVOTU u kladionici Meiridan na pobedu Partizana – 2.30!

I Crvena zvezda je takođe u dobroj formi, koju projektuje u svim takmičenjima, a navijači su proteklog vikenda imali dovoljno razloga za optimizam nakon „raspucavanja“ protiv Kolubare. Naravno, Evropa i Lazarevčani ne mogu baš da se uporede, ali efikasnost napadača svakako raduje.

Bilo kako bilo, Zvezda se sada mora okrenuti Mitjilandu, koji je poražen od Brage, dok je sa Ludogorecom igrao nerešeno. Jasno je da crveno-beli moraju da nastave pobednički niz kako bi imali šansu i za nokaut fazu Lige Evrope.

Iskoristi PROMO KVOTU u kladionici Meridian na pobedu Zvezde – 3.05!

Dakle, naši timovi imaju sjajne prilike da se domognu novih vrednih bodova, a vi ih možete podržati na tom putu, tako što ćete iskoristiti sjajne kvote koje vas čekaju u Meridianu, te sastaviti navijački tiket i onda se radovati zajedno sa njima!

*Napomena: Kvote su podložne promenama

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 500 RSD

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKET – meridianbet.rs!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliki povratak: Janakopulos iznenadio (VIDEO)

Predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos prisustvuje utakmici tog tima i Makabija u "OAKA" areni u okviru drugog meča plej-of...

POVEZANE OBJAVE