Zoran Savić otkrio da li Partizan traži pojačanje: Trudili smo se da sastavimo najbolji mogući tim

Sportski direktor Partizana Zoran Savić bio je gost španskoj Radio Marki. Zoran se dotakao brojnih tema, povratak Željka Obradovića u klub, o trenutnom rosteru, ali i o pojačanju na poziciji centra što pristalice Partizana najvise zanima.

-Željko je imao bolje ponude, ali on, takođe, ima veliku ljubav prema Partizanu. Ne poznajem nikog kome je toliko stalo do tima. Odrekao se mnogo novca. Bio je mnogo sigurniji u to da će da preuzme tim, nego što smo mi bili. Sa Željkom dolazi pritisak, ali to je ono što on želi, rekao je Savić.

– Veoma je komplikovano takmičiti se sa timovima koji imaju veće budžete. Lično volim da okupim tim sa šest ili sedam NBA prospekata s ciljem da usput zaradimo na prodaji. Potpisivanje ugovora sa iskusnijim igračima je jednostavniji put do izgradnje tima, ali to nije ispravan put za srpsku košarku, kaže Savić i dodaje:

– Trudili smo se da sastavimo najbolji mogući tim, mladi tim, u okviru naših finansijskih ograničenja. Želimo da ovom timu prirodamo još jednog centra, najavio je Savić.

Partizan važi za jednu od najjačih ekipa u Evrokupu

-Ne mislim da smo favoriti. Imamo dobar tim, ali i druge ekipe su jake. Valensija i Virtus su se pojačali. Njihova jedina opcija da igraju Evroligu jeste Evrokup. Mi imamo i opciju u vidu ABA lige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan našao zamenu za Duljaja? Ljubimac “grobara” novi trener crno-belih?

Jedan od dva najveća srpska fudbalska kluba Partizan ostao je i ove sezone bez trofeja. Čelnici Partizana doneli su...

POVEZANE OBJAVE