KLUPKO SE ODMOTAVA: Ronaldo je kršio sva moguća pravila u Juventusu, saigračima je prekipelo

Juventus je prošle sezone upao u velike probleme. Ekipa koju je vodio Andrea Pirlo igrala je katastrofalno, Skudeto je osvojio Inter, a Kristijano Ronaldo se ovog leta vratio u Mančester junajted.

Nekoliko meseci kasnije počinje se odmotavati klupko oko toga što nije funckionisalo u svlačionici torinskog velikana.

Pre nekoliko dana je kapiten Juventusa Đorđo Kjelini rekao kako bi za klub bilo bolje da je Ronaldo otišao ranije, a svoje mišljenje o uticaju Portugalca na ekipu dao je i Leonardo Bonući.

– Njegovo prisustvo imalo je ogroman uticaj na nas. Sam trening s njim već nam je doneo nešto dodatno u ekipi, ali igrači su podsvesno počeli misliti da je njegova prisutnost dovoljna da pobeđujemo”, rekao je 34-godišnji stoper za “Atletik”.

Kompletnu situaciju dodatno je pojasnio torinski Tutosport, koji iznosi dosad nepoznate detalje i probleme s portugalskim superstarom.

Ronaldo se nije trudio u fazi obrane i nikad se nije prilagodio timskom duhu. Stalno je kršio pravila u svlačionici koja su uvek počivala na načelu jednakosti, jedinstva i poniznosti. Igrači su počeli osećati da zakon nije za sve isti. Bilo im je dosta toga i to se videlo i na terenu i van njega, piše torinski list.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKL U NAJAVI: Direktan prenos meča Partizan – Olimpijakos možete pratiti na ovom kanalu

U okviru 32. kola Evrolige košarkaši Partizana večeras u prepunoj Areni dočekuju Olimpijakos. Partizan je trenutno na deobi 10. mesta...

POVEZANE OBJAVE