RADONJIĆ POSLE ALBE: Za borbenost se ne može reći da nije postojala, ali videli ste i sami da u napadu ima dosta stvari koje treba izanalizirati

Košarkaši Albe, savladali su Crvenu zvezdu, i naneli joj treći poraz nakon pet kola Evrolige.

Gosti su u hali “Ačeksandar Nikolić”, bili ubedljivi sa 78:63.

Trener crveno belih, Dejan Radonjić, bio je vidno nezadovoljan nakon duela:

Alba je bila baš, baš bolja od nas, i to jer smo mi bili veoma loši na obe strane terena od prvog do 40. minuta. – rekao je on.

Potom je na konferenciji za štampu izjavio:

Rekao sam i ranije da moramo da budemo jako koncentrisani da bismo kontrolisali kvalitet koji Alba poseduje, ali smo u ranoj fazi ušli u probleme. Gosti su od početka igrali dobro i gradili rezultat, a mi sa mnogo grešaka u oba pravca nismo uspevali da dođemo do dobrog ritma i kroz njega dođemo do bolje situacije u ovom meču. Naravno da u Evroligi nema lakih utakmica, to su najbolje ekipe u Evropi, što dokazuju i rezultati odličnih, neizvesnih mečeva. Nama je, u situaciji u kojoj smo se našli, otežavajuća okolnost i ovakav ritam, koji nam ne dozvoljava do dostignemo neki nivo… Očigledno je da će biti potrebno vremena. Navijačima hvala što su došli u ovolikom broju, svi znaju koliko nam oni znače, a ja se nadam da ćemo uz njih biti još bolji. Za borbenost se ne može reći da nije postojala, ali videli ste i sami da u napadu ima dosta stvari koje treba izanalizirati. Balans između onoga što smo uradili i što treba da se uradi, pa forma, da ne pričamo o stepenu uigranosti, jer nam svako malo neko “dolazi” a, nažalost, i neko opada … Jako je teško sada pričati i o tom segmentu, uigranosti, kada se igraju utakmice na ovom nivou.

Zvezdu već u nedelju, čeka gostovanje Mornaru. Potom igraju duplo kolo Evrolige, u utorak protiv Monaka, a potom novo gostovanje, i to ekipi Armanija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP BARSELONA: Lajović u polufinalu!

Srpski teniser Dušan Lajović stigao je do polufinala turnira u Barseloni pošto je savladao Artura Fisa 6:4,3:6,6:2. U polufinalu ga...

POVEZANE OBJAVE