VATERPOLO DERBI: Na Novi Beograd stiže Crvena zvezda!

Četvrto kolo vaterpolo Superlige Srbije donosi novi spektakl i još jedan duel ekipa koje će ove sezone igrati u Ligi šampiona. Lideri na tabeli, Vaterpolisti Novog Beograda u subotu od 19 sati i 45 minuta na bazenu “11. april” dočekuju Crvenu zvezdu.

Crvena zvezda ima vrhunsku ekipu ove sezone. To su i  potvrdili plasmanom u Ligu šampiona, na čemu im iskreno čestitam, ali mi imamo naš cilj, a to je pobeda. Očekuje nas veoma teška utakmica, međusobno se dobro poznajemo i sigurno neće biti lako. Ali, ova ekipa Novog Beograda je pravljena da pobeđuje i mi smo silno motivisani da nastavimo trijumfalni niz. Imamo zaista visoke ambicije ove takmičarske godine i naša želja je da bez obzira ko nam je protivnik idemo na pobedu, rekao je reprezentativac iz redova Novog Beograda Nikola Jakšić.

Prethodni duel vaterpolista Novog Beograda na bazenu “11. april” protiv kragujevačkog Radničkog osim velike efikasnosti i čak 32 postignuta gola na obe strane, obeležio je i vrhunski ambijent i pune tribine:

Oseća se da naš klupski vaterpolo pobuđuje mnogo veću pažnju i izuzetno nam je drago zbog toga. Vlada veliko interesovanje i baš smo u klubu mi igrači međusobno komentarisali Koliko nam znači što su trebine pune i Koliko je lepo igrati u takvoj atmosferi. Nadam se da će publika nastaviti da dolaze na utakmice u ovom broju, a mi možemo da im obećeamo vrhunski vaterpolo, zaključio je Jakšić.

U ostalim mečevima četvrtog kola Partizan danas igra protiv Zemuna (19), dok se u subotu sastaju: Vojvodina – Proleter (18), Nais – Valis (19) i Radnički – Šabac (19).  

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VANREDNA KONFERENCIJA: Predsednik Partizana se obraća novinarima

Košarkaški klub Partizan obavestio je medije da će se prednik kluba Ostoja Mijailović obratiti medijima danas od 15 časova. U...

POVEZANE OBJAVE