Murinjo: Poraz od Bodea ostaće deo i Romine i moje istorije, ali to sam zaslužio!

Fudbaleri Rome doživeli su debakl u Norveškoj u meču protiv Bodea, u kom su poraženi sa 6:1, u okviru grupne faze Lige konferencija.

Murinjo je pred meč sa Napolijem govorio o pomenutoj utakmici i poručio da u potpunosti preuzima odgovornost za ovaj težak poraz.

Odabrao sam tim koji je bio u riziku da izgubi utakmicu. Uradio sam to sa čistim namerama jer se bojim povreda, veštačke podloge, vremena i utakmica koje smo igrali. Bojao sam se jer nemamo dva igrača na svakoj poziciji, a čekaju utakmice sa Napolijem, Kaljarijem i Milanom. Nisam bio u pravu. Odgovornost je moja i samo moja! Nisu odgovorni igrači, kao ni vlasnici. Isključivo ja, poručio je iskusni Portugalac.

Po pitanju predstojećeg duela sa Napolijem, Murinjo je prilično optimističan.

Mislim da bi Napoli trebalo da se zabrine zbog Zaniola i Henrika Mhitarijana. U pravu ste, dobri su i oni: Insinje, Politano, Lozano, ali dobri su i Zaniolo, Mhitarjan i El Šaravi. Na tom delu terena nemamo previše problema. Jasno je da moramo da poštujemo kvalitete naših protivnika, a napad je jedan od njih. Ali Spaleti je dovoljno mudar i zna da mora da se zabrine zbog nas, istakao je Murinjo.

Utakmica između Rome i Napolija na programu je sutra (nedelja) od 18 časova, a igra se u Rimu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE