Obradović zadovoljan posle Krke: Igrali smo ozbiljnu utakmicu od prvog do poslednjeg sekunda!

Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali Krku na svom parketu rezultatom 92:45, u okviru petog kola regionalne ABA lige.

Trener crno-belih Željko Obradović na konferenciji za medije posle utakmice izjavio je da je veoma zadovoljan pobedom i igrom svog tima.

Utisci su naravno pozitivni, igrali smo ozbiljnu utakmicu od prvog do poslednjeg sekunda. To je način na koji smo se ponašali na svim utakmicama do sada. Na tome ćemo i insistirati. Uvek ozbiljnost prema sebi i protivniku i najvažnije prema ljudima koji dolaze da nas bodre. Napravili su fantastičnu atmosferu večeras. Verovatno ovo nije realna slika snaga dva tima. Krka je igrala veoma dobro. Izuzetno sam zadovoljan kako smo igrali svih 40 minuta, rekao je Obradović.

Govoreći o pojačanjima, iskusni trener poručio je da veruje ljudima iz stručnog štaba i da on nikad nije bio za dovođenje igrača po svaku cenu.

Nikada nisam bio pristalica toga da se dovodi po svaku cenu neki igrač, sem ako to nije neko… Veoma nam je važno da to bude neko ko može da donese neki ekstra kvalitet, sve se svodi na to, istakao je Obradović.

Partizan je upisao peti trijumf u isto toliko odgiranih utakmica ABA lige. U narednom kolu gostuju ekipi Borca iz Čačka, a pre toga crno-bele čeka utakmica Evrokupa protiv Turk telekoma u Beogradu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE