RONALDO OŠTAR: Brinem se za ljude koji govore loše o meni

Fudbaler Mančester Junajteda Kristijano Ronaldo je za Skaj Sport, pred nedeljni derbi sa Liverpulom, govorio o svojim kritičarima.

Kritika se odnosi na podatak da Ronaldo, među svim ofanzivcima u Premijer ligi, najmanje vrši pritisak na protivničke defanzivce.

Znam kada je mom timu potrebna pomoć u defanzivi. Ali moja uloga je da timu donosim pobede i postižem golove. Ljudi koji ne žele da vide to su oni koji me ne vole, ali da budem iskren, imam 36 godina, sve sam osvojio i pomalo sam zabrinut za ljude koji govore loše o meni. Lepo spavam uveče, idem u krevet sa mirnom savešću. I nastaviću tako, jer ću i dalje pobeđivati i zapušiti usta kritičarima, rekao je Ronaldo.

On je izjavio i da su kritike oduvek bile deo posla.

Nisam zabrinut zbog posla. I na njih gledam kao na dobru stvar, da budem iskren. Ako brinu zbog mene ili pričaju o meni, to je zbog toga što znaju moj potencijal i vrednost. Daću vam primer: ako pitate najgoreg đaka u školi da li voli najboljeg, reći će da ga ne voli. Mislim da je najbitnije da sam i dalje srećan i da uživam u fudbalu. Nebitno je koliko sam toga osvojio u karijeri. Konstantno osvajam, ali sam i dalje motivisan. Otvorio sam novo poglavlje u životu i zbog toga sam ovde – želim da nastavim sa osvajanjem trofeja i mislim da Mančester treba da bude na istom ovom nivou pobeđivanja i razmišljanja o osvajanju velikih trofeja, tako da sam tu da pomognem, zaključio je Ronaldo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE