Serija A: Mihina Bolonja dugo odolevala Milanu sa dva igrača manje, ali ipak poražena, gol i autogol Ibrahimovića! (VIDEO)

Fudbaleri Milana pobedili su na gostovanju Bolonju rezultatom 2:4, u okviru devetog kola Serije A.

Milan je stigao rano u vođstvo, već u 16. minutu, a pogodak je postigao Rafael Leao na asistenciju Ibrahimovića. Samo četiri minuta kasnije Bolonja je ostala sa igračem manje. Direktan crveni karton je nakon intervencije VAR-a zaradio defanzivac domaćih Soumaro zbog starta nad Krunićem sleđa. U 35. minutu Kalabria je duplirao prednost gostiju. Lopta je išla po sredini gola, ali golman domaćih je nije uspeo zaustaviti.

U drugom delu igre viđeno je mnogo uzbuđenja. Najpre je u 49. minutu sopstvenu mrežu zatresao Ibrahimović i vratio Bolonju u igru. Nakon kornera, Ibrahimović je intervenisao glavom, ali je loptu poslao u gol. Samo tri minuta kasnije Bolonja stiže do izjednačenja. Odličan pas Sorijana u šesnaesterac pokupio je Musa Barou i doneo poravnanje.

U 58. minutu pokazan je novi crveni karton za domaće. Ovog puta je isključen Sorijano zbog nesmotrenog starta nad Tureom.

Ekipa Siniše Mihajlovića je uspešno odolevala “Rosnerima” iako su imali dva igrača manje, ali su pokleli u 84. minutu kada je pogodak postigao Benaser i doneo novu prednost Milanu. Tačku na utakmicu stavio je Ibrahimović pogotkom u 90. minutu, nakon asistencije Benasera.

Milan je ovom pobedom stigao do prvog mesta na tabeli sa 25 bodova i zadržaće se tu barem do sutra, dok svoj meč ne odigra Napoli protiv Rome. S druge strane, Bolonja je na devetoj poziciji i ima 12 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE