TRENER JUVENTUSA PRED DERBI ITALIJE: Inter je favorit za Skudeto

Samo što je Juventus počeo da pobeđuje, došlo je vreme za Derbi Italije, gde će odmeriti snage sa milanskim Interom. Pitanje je da li će iskoristiti nalet u kom se nalazi, ili možda ovakva utakmica ne dolazi u pravom trenutku.

Trener torinske Stare dame Masimilijano Alegri ipak je rekao da ova utakmica nije ključna.

Mogli bismo da produžimo niz dobrih rezultata. Ako pogledamo na tabelu, utakmica sa Romom imala je mnogo veći značaj. Ne možemo da mislimo da ćemo osvojiti ili izgubiti šampionat posle samo jedne utakmice. Ne mogu da nas ‘ubiju’, to neće biti odlučujuća utakmica, već lepo iskustvo. U novembru nam sledi nova pauza, videćemo koliko smo uradili i procenićemo sledeći korak. Sezona se svakako odlučuje u poslednja tri meseca, ali morate da budete tamo, izjavio je Alegri.

On je bio i direktan kada je reč o favoritu za titulu u Seriji A.

Videćemo sutra uveče, sve će zavisiti od toga kako budemo igrali. Biće to prelepo veče, posebno jer će na stadionu biti oko 60.000 gledalaca sa velikim očekivanjima. Inter je i dalje favorit za Skudeto po mom mišljenju. Biće to bitan test protiv jakog tima, ocenio je Alegri.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Napoli rešio ko će zameniti Osimena

Napoli će sledeće sezone napraviti reorganizaciju u timu. Posle osvajanja titule šampiona Italije, usledila je vrlo slaba sezona u kojoj...

POVEZANE OBJAVE