U MORNARU SVESNI: Zvezda je ekipa, koja igra sjajno na oba fronta

Košarkaši Mornara iz Bara, dočekuju Crvenu zvezdu, u okviru petog kola ABA lige.

Crnogorski tim je bez pobede u novoj sezoni, a očekivanja pred meč, izneo je njihov pomoćni trener Vaso Milović:

Očekuje nas jako zahtevna utakmica. Zvezda je ekipa koja igra sjajno na oba fronta. Pre svega treba da odgovorimo na njihovu fizičku igru i na tom planu smo se posebno spremali. Uprkos evidentnih kadrovskih problema koje imamo, pokušaćemo da se pripremimo na najbolji mogući način. Imamo dovoljno vremena za to, za razliku od Zvezde. Tokom utakmice tražićemo šansu da pobedimo. – rekao je on.

Za Nemanju Gordića, “zvezda je prvi favorit u ABA ligi”:

Igraju dosta dobro i u Evroligi i u regionalnoj ligi, izuzev u Laktašima gde su podbacili. Izgledaju jako dobro. Zna se da je njihov prepoznatljiv stil izuzetno jaka i čvrsta odbrana. Imaju jednu od najboljih odbrana u Evroligi što dovoljno govori o njihovom kvalitetu i koliko nas težak zadatak očekuje. Na nama je da se spremimo što je bolje moguće i da možda probamo da iskoristimo to što su u petak igrali s Albom u Evroligi. Bitno je da pružimo maksimum, a videćemo za kakav će rezultat protiv favorita to biti dovoljno. – izjavio je.

Meč se igra sutra, sa početkom od 17 časova.

Foto: Mornar Barsko zlato/MEDIA PRO

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko plivačko čudo blizu vize za Pariz!

Mladi srpski plivač Justin Cvetkov oborio je na mitingu u Ajndhovenu juniorski državni rekord (U17) u disciplini 100 metara...

POVEZANE OBJAVE