ZANIMLJIV IZBOR: Šćesni je ‘bivši’, Juventus na leto dovodi najskupljeg golmana svih vremena

Poljski golman Vojček Šćesni trebao bi na kraju sezone napustiti redove Juventusa, tvrde brojni renomirani italijanski mediji.

Na Čizmi tvrde kako trener Juventusa Masimilijano Alegri nije zadovoljan sa poljskim čuvarom mreže te ga čak smatra jednim od glavnih krivaca za katastrofalan start u novoj sezoni. Zbog toga se očekuje da će ‘Bjankoneri’ dovesti novog golmana za sledeću sezonu.

Prema pisanju Klačomerkata, Juventus je već odabrao golmana kojga žele sledeće leto videti na Allianc stadionu. Isti izvor navodi da se radi o najskupljem golmanu u istoriji fudbala, a reč je o Kepi Arizabalagi koji je u ulozi rezervnog golmana otkako je na klupu ‘Plavaca’ seo Tomas Tuhel.

Eduard Mendi je trenutno je nezamenjiv na golu aktuelnog prvaka Evrope. Kepa je oduvek bio velika želja bivšeg sportskog direktora Juventusa Fabija Paratićija, ali nikada ga nije uspeo dovesti pre svega jer je u klubu bio legendarni Đanluiđi Bufon.

Dvadesetsedmogodišnji Španac je u Ćelsi stigao pre tri godine iz Atletik Bilbaa u transferu vrednom 80 milona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Modrić u italijanskom gigantu? Ako pitate legendu, to bi bio pun pogodak!

La Gazeta delo Sport objavila je intervju sa legendarnim hrvatskim napadačem Alenom Bokšićem. Naime, jedan od klubova za koje je...

POVEZANE OBJAVE