La liga: Goleada u Sevilji i trijumf domaćina nad Levanteom! (VIDEO)

Fudbaleri Sevijle savladali su Levante na svom terenu rezultatom 5:3, u okviru devetog kola španske La lige.

Domaćin je stigao do prednosti već u osmom minutu igre golom Toresa, nakon sjajnog centaršuta Augustinsona. U 24. minutu Sevilja je duplirala prednost, a strelac je bio Rafa Mir nakon dodavanja Delanija. Devet minuta kasnije gosti su uzvratili golom Moralesa. Uputio je snažan udarac, a lopta se od prečke odbila u gol. U 38. minutu za domaće je pogodio i Dijego Karlos glavom, nakon centaršuta Susoa. To je bio konačan rezultat prvog dela igre, a Sevilja je otišla na odmor sa dva gola prednosti.

U nastavku meča, Sevilja je ubrzo stigla do novog gola. U 50. minutu u listu strelaca upisao se El Hadadi nakon fantastičnog udarca. Samo pet minuta kasnije novi pogodak za Levante postigao je Morales nakon kiksa Dmitrovića. U 62. minutu gosti su smanjili na 4:3, a pogodak je sa ivice šesnaesterca psotigao Gonsalo Melero. Ipak, domaćin nije ništa prepuštao slučaju, pa je za Seviljinu “petardu” pogodio Fernando Reges. Primio je pas od Navasa i smireno iz kaznenog prosotra poslao loptu u mrežu, i tako postavio konačan rezultat ove utakmice.

U 78. minutu usledilo je novo uzbuđenje. Arbitar je dosudio jedanaesterac za goste, ali ipak nakon intervencije VAR-a ova odluka je promenjena.

Sevilja je ovom pobedom stigla do 20. boda i trenutno do prvog mesta na tabeli, a Levante ostaje pretposlednjoj poziciji sa samo pet osvojenih bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OSTAO BEZ TRENERA: Ova stvar je ubrzala rastanak Đokovića i Ivaniševića

Srpski teniser Novak Đoković u nastavak sezone ulazi bez trenera. Nakon skoro pet godina, prekinuo je saradnju sa Goranom Ivaniševićem....

POVEZANE OBJAVE