Liverpul ponizio “Crvene đavole” na Teatru snova, het-trik Salaha! (VIDEO)

Fudbaleri Liverpula ubedljivo su savladali Mančester junajted na “Old trafordu” rezultatom 0:5, u devetom kolu Premijer lige.

Nakon što je veoma dobru šansu za vođstvo na samom startu propustio Bruno Fernandeš, usledila je kazna na drugoj strani. Keita je doneo prednost Liverpulu u petom minutu nakon sjajne asistencije Salaha. Od tog trenutka sve je krenulo naopako po Junajted. Ubrzo su Redsi duplirali prednost golom Žote, nakon odličnog pasa Arnolda. U 38. minutu za velikih 3:0 pogodio je Salah nakon dodavanja Keite. U nadoknadi vremena prvog poluvremena, Salah se još jednom upisao u listu strelaca.

U drugom poluvremenu, odmah na startu Salah je upisao het-trik. Nakon dodavanja Hendersona rutisnki je poslao loptu iza leđa De Hee. Ronaldo je zatresao mrežu Liverpual sjajnim udarcem u 53. minutu, ali gol je nakon reakcije VAR-a poništen zbog minimalnog ofsajda. Nevoljama za Junajted nije bilo kraja, pa je Pogba zaradio direktan crveni karton u 60. minutu, zbog grubog starta nakon svega 15 minuta provedenih na terenu. U narednih pola sata igre nije bilo promene rezultata.

Junajted je nakon ovog praza ostao na 14 bodova, a Liverpul stigao do 21. boda i trenutno imaju samo bod zaostatka za liderom ekipom Čelsija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda značajno oslabljena u Madridu

Košarkaši Crvene zvezde u petak igraju meč protiv Real Madrida u okviru 32. kola Evrolige. Crveno-beli u meč sa liderom...

POVEZANE OBJAVE