Murinjo prvi uzeo bodove Napoliju ove sezone

Posle osam vezanih pobeda Napolija u prvenstvu Italije, sjajan niz prekinuli su fudbaleri Rome. Oni su odigrali bez golova u meču 9. kola italijanske Serije A.

Prvo poluvreme u Rimu bilo je Više nego bledo. Jedinu priliku za gol imao je Abraham iz Rome, koji je u 28. minutu igre šutirao pored gola.

 U drugom delu igre Napoli je bio bolja ekipa. Stvarali su neke šanse, ali to nije bilo dovoljno da se savlada golman Rome. Fudbaler Napolija Osimen, je u periodu od 60. do 63. minuta pogodio stativu, pa prečku. Veliku priliku propustio je i Rui u 65. minutu.

Velikoj priliku za Romu imao je Manćini, on je glavom loptu poslao pored stative. Zanimljivo na utakmici bila je situacija kada je Žoze Murinjo dobio crveni karton.

Napoli se nalazi i dalje na prvom mestu. ali sada to mesto dele sa Milanom. Oba tima imaju po 25 bodova. Roma se sada nalazi na četvrtom mestu sa 16 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠLJIVIĆ PRE PUTA U IVANJICU: Cilj je jasan, on je dupla kruna

Fudbaleri Crvene zvezde su pauzu za nacionalne timove iskoristili za jedan prijateljski meč. Crveno-beli su savladali Zenit sa 1:0. Sada...

POVEZANE OBJAVE