PREKINUO PENZIJU ZBOG PARTIZANA: Lovre Miloš o ambicijama tima, napadaju titulu

Hrvatski vaterpolista Lovre Miloš, prekinuo je penziju, i nenadano pojačao Partizan.

Crno beli su, osim njega, angažovali i dva reprezentativca SAD, stvorivši respektabilan tim.

On je, u intervjuu za Novosti, govorio o novom timu, i ambicijama u prestojećoj sezoni.

Partizan je veliki klub, sedmostruki prvak Evrope, sada ima upravu koja podržava igrača, mada, ne znam kako je bilo pre nekoliko godine. Iskreno, mislim da mogu da se naprave dobre stvari. Privukli su me, svi su me srdačno primili, od direktora Kuljače, trenera Korolije do igrača. rekao je on.

Potom je nastavio:

To je stvarno dobro. I u Mladosti smo bili svi prisni i veseli me što ova ekipa ima to zajedništvo koje je zadivljujuće. Ovde su svi top prema meni, za sve to mi treba, tu su da se nađu.

On smatra, da Partizan treba da igra Ligu šampiona, jer tamo i pripada:

Superliga ima čak tri kluba koja igraju Ligu šampiona. Partizan pripada tom kremu, tako da će srpska liga biti vrhunska ove godine. Šteta je što ne igramo bar LEN Kup Evrope, ali o tome će se razmišljati dogodine. Možda je i dobro zbog paklenog kalendara, jer dogodine su i Svetsko prvenstvo i Evropsko prvenstvo.

Na kraju, on je rekao, da crno beli napadaju titulu ove sezone:

Kod nas je treće mesto maltene neuspeh. To se najbolje videlo posle SP 2019. u Gvandžouu, koje je doživljeno okej, ništa posebno, a bila je sedma uzastopno medalja sa svetskih prvenstava. Tako da ću taj pritisak lakše podneti i u Partizanu. Krivo mi je što neću igrati Kup Srbije, ali je jasno, bez obzira na snagu ostalih ekipa, da idemo na titulu. Uostalom kada se složi ovakva ekipa, sa dva olimpijska pobednika, Aleksićem i Mitrovićem, i dosta talentovanih igrača normalno je da je cilj prvo mesto. – zaključio je Miloš.

Foto: Ilustracija

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIO BLIZU CRVENO-BELOG DRESA: Ovo je razlog zašto dvostruki EL šampion nije potpisao za Zvezdu

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet Evroligu su završili sa skorom od 11 pobeda i 23 poraza. Osvojili su Kup Koraća, a...

POVEZANE OBJAVE