Premijer liga: “Čekićarima” pripao londonski derbi, Lester savladao Brentford! (VIDEO)

Fudbaleri Vest Hema savladali su minimalnim rezultatom 1:0 ekipu Totenhema na svom stadionu dok je Lester trijumfovao na gostovanju protiv Brenforda rezultatom 1:2, u okviru devetog kola Premijer lige.

U londonskom derbiju igrala se prilično tvrda utakmica, a nakon prvih 45 minuta nije bilo golova. U nastavku je Vest Hem imao veću inicijativu, a jedini gol je viđen u 72. minutu. Čovek odluke bio je Antonio, koji je nakon gužve posle kornera uspeo da ugura loptu u mrežu.

Vest Hem je stigao do 17. boda i trenutno je na četvrtom mestu na tabeli dok je Totenhem ostao na 15 bodova i trenutno na šestom mestu.

Brentfordu je najpre poništen pogodak zbog ofsajda. Lester je poveo već u 14. minutu pogotkom Tilemansa. Tu prednost “Lisice” su sačuvale sve do 60. minuta kada he Jorgensen doneo izjednačenje domaćim. U 73. minutu Medison je pogodio nakon asistencije Dake i doneo Lesteru ceo plen.

Lester je deveti sa 14 bodova dok Brentford ostaje na 12. mestu sa 12 osvojenih bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Napoli rešio ko će zameniti Osimena

Napoli će sledeće sezone napraviti reorganizaciju u timu. Posle osvajanja titule šampiona Italije, usledila je vrlo slaba sezona u kojoj...

POVEZANE OBJAVE