Serija A: Pobeda Fiorentine i majstorija Vlahovića, Verona srušila Lacio “pokerom” Simeonea! (VIDEO)

Fudbaleri Fiorentine trijumfovali su nad Kaljarijem u Firenci rezultatom 3:0 dok je Verona savladala kao domaćin Lacio rezultatom 4:1, u okviru devetog kola Serije A.

Fiorentina je stekla prednost u 21. minutu nakon što je uspešno jedanaesterac realizovao kapiten Biragi. Loptu je tada uzeo naš Dušan Vlahović u nameri da izvede penal, ali je nakon kraće rasprave tu ulogu preuzeo kapiten Fiorentine. U 42. minutu Gonzales duplirao je prednost nakon asistencije Saponara. Praktično je ostao pred praznim golom i nije mu bilo teško da loptu pošalje u mrežu. Fiorentina je otišla na odmor sa velika dva gola prednosti.

U nastavku meča, u listu strelaca upisao se i srpski reprezentativac Dušan Vlahović, koji je u 49. minutu postigao fanatastičan pogodak iz slobodnog udarca, verovatno najlepši u dosadašnjoj karijeri.

Fiorentina je šesta na tabeli i ima 15 bodova dok Kaljari ostaje u samom dnu tabele, sa svega šest osvojenih bodova.

Verona je pobedila Lacio, a het-trik postigao je Simeone. Vošstvo svojoj ekipi doneo je u 30. minutu, a samo šest minuta kasnije je i duplirao. Početkom drugog poluvremena, Imobile je na asistenciju Sergeja Milinkovića Savića vratio Lacio u meč, ali ona je Simeone postigao i treći pogodak od kog gosti nisu uspeli da se oporave. Sjajni Simeone u nadoknadi vremena još jednom je pogodio za ubedljivu pobedu Verone.

Verona je 11. na tabeli sa 11 bodova dok Lacio ostaje na 14 bodova i zauzima osmo mesto.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON OSVAJANJA SKUDETA: Inter dovodi 3 vrhunska pojačanja za narednu sezonu!

Plan Đuzepea Marote je jasan: Direktor Intera želi da prodajom nekih igrača zaradi 100 miliona evra i da od...

POVEZANE OBJAVE